Guia del model

Hi ha tantes oportunitats dins la biblioteca escolar com a maneres per llegir aquesta guia.

És possible que la vostra biblioteca ja fa temps que funcioni o, pot ser, tot just, comença a fer camí.
Et convidem a reflexionar sobre on esteu i on voleu arribar i a què escolliu la ruta que més s’adeqüi a les vostres necessitats:

Si t’interessa saber per què reimaginar les biblioteques escolars és urgent comença pel capítol 1 on es problematitza el repte.

Si desitges conèixer quins són els principis i les oportunitats que genera una biblioteca escolar en clau digital comença pel capítol 2 d’aquesta guia on t’expliquem l’ànima de bibliotech.

Si vols saber com pots la transformació de la biblioteca del teu centre, consulta les dimensions del canvi.

Et proposem una experiència de lectura diferent. En aquesta guia, no només trobaràs contingut textual, sinó també una gran quantitat de vincles i enllaços que et portaran a exemples pràctics, recursos addicionals i informació complementària. Pots començar des d’on vulguis per trobar el que necessites o el que et desperti més curiositat.

T’animem a estirar el fil i accedir als recursos oberts per aprofundir en el tema que t’interessi.

Els enllaços de “bones pràctiques” t’ofereixen la possibilitat de conèixer com s’apliquen els conceptes i les recomanacions que es presenten a la guia en situacions reals. A més, aquests exemples serveixen d’inspiració per a la implementació pràctica de les estratègies i les tècniques que es proposen.

També trobaràs vincles “per saber-ne més” o “per ampliar” on podràs accedir a la font original amb documents,  articles, estudis de cas i altres formats d’informació per ampliar els teus coneixements i explorar aspectes amb més detall.

Per tant, a les teves mans no hi tens un document estàtic, sinó una proposta amb eines i recursos que t’acompanyarà en el teu procés d’exploració cap a la transformació de la biblioteca escolar.