Instruments d’avaluació

Et presentem l’instrument d’avaluació de Bibliotech. Trobaràs 3 taulells dissenyats per identificar la percepció sobre la biblioteca de l’escola que té l’alumnat. De forma molt visual i intuïtiva aquesta eina t’ajudarà a conèixer les seves necessitats respecte als espais i la tipologia d’activitats que s’hi realitzen, amb l’objectiu final de prendre decisions informades per promoure la millora constant de la Biblioteca. Amb aquests taulells també podreu practicar la metacognició amb ells i elles a través de la reflexió, el diàleg i l’autoconeixement.

Instruments d’avaluació

Quina és la percepció de l’alumnat respecte a la biblioteca?

Instrument d’avaluació.
___________
Et permet avaluar la percepció de l’alumnat respecte a la biblioteca escolar a través d’una rúbrica de 4 nivells.

Quin és el motiu que fa que la biblioteca o una activitat agradi més o menys al teu alumnat?

Instrument d’avaluació.
___________
Aquest taulell et permet avaluar de forma qualitativa i visual quin és el motiu que fa que la biblioteca en general o una activitat puntual que s’hi realitza agradi més o menys al teu alumnat.

Quin espai de la biblioteca agrada més al teu alumnat?

Instrument d’avaluació.

Fitxes_Personatges_Bibliotech

Fitxes de personatges

Cada alumne tria un personatge de Bibliotech per representar la seva valoració dins del taulell.  Disposes de personatges de 3 colors diferents (blanc, rosa i verd). Fes servir els colors com vulguis, però et pot ajudar a capturar informació diferenciada per grups.